Rregjistrohu ne listen tone:

Rregjistrohu Ç'rregjistrohu
   

Deklarata


Bode: Kazinoja mund tė largohet nga qendra e Tiranės – Gazeta 55

6 Dhjetor 2005

 

Për çështjen e shumëpërfolur të kazinosë së Tiranës, ministri i Financave Ridvan Bode pohoi se qeveria shqiptare e ka në konsideratë largimin e kazinosë nga qendra e Tiranës dhe për këtë, ka pasur vazhdimësi të qëndrimit të ekzekutivit. Ai ka pohuar se qeveria e re është vënë para një fakti të kryer me hapjen e kazinosë në Tiranë nga qeveria e mëparshme dhe se çështja është jo shumë e thjeshtë në këtë rast, pasi çdo gjë ka qenë e rregulluar në mënyrë të tillë që, hapja e kazinosë të mbetej një akt formal. Megjithatë, Z. Bode ka shprehur mendimin se qeveria shqiptare po punon për të gjetur një zgjidhje me të zotët e kazinosë dhe kjo do të jetë largimi i saj nga qendra e Tiranës. Sipas informacioneve, edhe drejtuesit e kazinosë nuk kanë mohuar se mund të bien në një ujdi të tillë, por kanë kërkuar kohë që të mund të gjejnë një ambient tjetër të përshtatshëm për aktivitetin e tyre.

 
 

Strategjia e Rinisė nė Berat, 27 Maj 2014
me teper

Strategjia e Rinisė mbėrrin nė Sarandė! 22 Maj 2014
me teper

Strategjia e Rinisė, turi ndalon nė Gjirokastėr, 21 Maj 2014
me teper


Me teper Lajme
E ç'rëndësi ka sa vetë e vizitojnë këtë faqe