Trajnimi i datës 23-24 Shkurt në kuadër të ACTION SEE

07/03/2018

Trajnimi i datës 23-24 Shkurt në kuadër të ACTION SEE (Accountability, Technology and Institutional Openness Network in the South East Europe region) me Profesor Gentjan Shaqiri dhe Profesor Genc Alimehmeti. 

Përgjatë ditës së parë së trajnimit u zhvillua tema Advocacy Training e ndjekur nga trajnimi me temë Project Management që u zhvillua gjatë ditës së dytë të trajnimit.