30/09/2015
26/09/2016
06/12/2016
14/04/2017

Aktivitetet e Fundit

Projekte dhe aktivitete me te reja zhvilluar nga levizja MJAFT!

14/04/2017

Më datë 12 Prill 2017, zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të...

26/09/2016

Përmbajtja e projektit "Udhëtim në Evropë" është e thjeshtë, dhe...

Mire se vini ne Levizja Mjaft

Njoftime

Më 30 Mars 2017, Lëvizja Mjaft! prezantoi raportin e studimit “Qeverisja e hapur e institucioneve të pushtetit ekzekutiv në rajon dhe në...

30/03/2017
01/12/2016
11/07/2016
06/06/2016

Raporte

Lëvizja MJAFT!  ka publikuar raportin për Transarencën e...

No front page content has been created yet.

Aplikoni per Intership prane Levizes Mjaft!

Nese deshironi te angazhoheni dhe te sillni nje ndryshim ne te ardhmen tuaj dhe ne te ardhmen e vendit tone, atehere perfshihuni ne aktivitetet e Levizjes Mjaft!

Per me teper informacion klikoni ketu

Kontaktoni

Disa nga projektet tona